Футбол

Луческу порадив сину залишити ПАОК: колишній тренер Динамо окреслив ціль перед Разваном

Віктор Глухенький
Переглядів 247
0 голосів
Мірча та Разван Луческу. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу впевнений, що його син Разван має прогресувати і він вже дозрів до роботи в дійсно великому клубі з Європи.

Мірча Луческу певен, що його нащадок Разван вже переріс рівень грецької Суперліги загалом і свого нинішнього клубу ПАОКа зокрема. 

«Він (Разван Луческу) повинен зробити цей крок. Він надзвичайний тренер. Він зумів перетворити групу гравців на конкурентоспроможну команду.

Він повинен зробити крок на Захід, хоч це і нелегко», –  сказав Мірча Луческу в ефірі румунського телеканалу Foоtbal Club. 

Нагадаємо, що останнім місцем роботи 78-річного Мірчі Луческу було київське Динамо.

  • На чолі столичного клубу румун перебував з літа 2020 року по листопад цього року.
  • За цей час разом з біло-синіми Луческу став чемпіоном України, завоював Суперкубок та національний Кубок країни.
  • Окрім Динамо Луческу, також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, російський Зеніт та Шахтар з Донецька.
  • Разван Луческу тренує ПАОК з 2021 року.
  • Для Луческу-молодшого нинішня робота в грецькому клубі є його другим пришестям до Салонік. Румунський фахівець вже тренував чорно-білих в періо з 2017 по 2019 рр. 
  • Після 21-го туру в поточному чемпіонаті ПАОК очолює турнірну таблиці грецької Суперліги, випереджаючи на два пункти АЕК з Афін.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн