Бокс

В’їдливо натякнув: представник Усика не стримався після зриву довгоочікуваного бою з Ф’юрі

Дмитро Вєнков
Переглядів 465
0 голосів
Тайсон Ф'юрі. Фото: Sky Sports
Менеджер Олександра Усика – Олександр Красюк – звернувся до Тайсона Ф’юрі, після новини про перенесення бою за звання абсолюта у хевівейті. Він порадив боксеру йти на пенсію.

Британський чемпіон WBС Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) заявив, що попри свою травму, яка стала причиною перенесення бою з українським володарем титулів WBA, WBO та IBF, він зробить усе можливе, аби івент відбувся у 2024 році.

«Не зміг не отримати травми під час спарингу, але можу сказати, що Усик мав би проблеми, адже я у фантастичній формі. Я перенесу зустріч, як тільки зможу. 2024 стане важливим роком для команди GK», – написав Ф’юрі на особистій сторінці в інстаграмі.

У коментарі до чемпіона прийшов промоутер українця Олександр Красюк та написав під постом наступне:

«Бажаю якнайшвидшого одужання. Бог послав тобі знак. Подумай про пенсію, брате».

На фоні новини про перенесення головного бою 2024 року, Красюк підкреслив своє розчарування, опублікувавши у сторіс фото із тренувального табору Усика, де той відточує власну майстерність, додавши до нього красномовне емодзі🤦.

  • Зазначимо, що бій Ф’юрі та Усика мав відбутися 17 лютого;
  • Можливою заміною Ф’юрі для українця ЗМІ називають хорватського обов’язкового претендента за лінією IBF Філіпа Хрговича (17-0, 14 КО).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн