Бокс

«Усик доставить Ф'юрі проблеми»: легенда боксу дав прогноз на бій за титул абсолютного чемпіона

Євген Чепур
Переглядів 328
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Ріккі Хаттон поділився думками про поєдинок свого співвітчизника Тайсона Ф'юрі та українця Олександра Усика за звання короля надважкої ваги.

Ріккі Хаттон впевнений, що Тайсон Ф'юрі переможе Олександра Усика, адже володіє боксерською майстерністю та габаритами, але вважає, що українець здатний доставити проблеми британцю у ринзі.

«Я думаю, що Тайсон пройде Усика. Якщо подивитися на швидкість і боксерські навички Усика, то у Ф'юрі вони теж є, але він більший, сильніший, у нього є розмах рук і розмір. Зіграти на руку Усику можуть тільки його габарити. 

Тайсон зустрічався з великими хлопцями, великими суперважковаговиками на кшталт Вайлдера, Вайта і Нганну, тоді як Усик - менший, і це стиль, з яким Тайсон не стикався багато років. Так що Усик доставить Ф'юрі проблеми».

Легенда думає, що його співвітчизник зможе тріумфувати, пробиваючи по корпусу.

«Але Тайсон показав свою мужність, він може вдарити по корпусу - це вразливе місце Усика. Ф'юрі здатний перейти в стійку шульги, у нього відмінний захист, він може влаштувати з тобою війну, він набагато більший. Я думаю, що Ф'юрі привезе титули додому», - сказав Хаттон у коментарі Dazn.

Нагадаємо, що Хаттон завершив кар’єру в 2012 році після поразки від В’ячеслава Сенченко.

  • «Циганський король» 17 лютого вийде на бій проти українця. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.
  • Усик в своєму крайньому поєдинку здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді над британцем Даніелем Дюбуа.
  • Ф’юрі в останньому бою виграв за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн