Бокс

Колишня чемпіонка світу описала, як проходитиме бій Усика і Ф’юрі: українка назвала головну зірку поєдинку

Ілля Деулін
Переглядів 430
0 голосів
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
За словами Аліни Шатернікової, чималі кошти навколо бою Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі згенерує саме британець, а сам поєдинок буде цікавим через різницю в стилях боксерів.

Колишня чемпіонка світу з боксу за версією IBF у легшій вазі (2002) і GBU (2005) Аліна Шатернікова, а нині – віце-президентка Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова поділилася своїми очікуваннями від бою Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі.

На думку пані Аліни, тому факту, що за бій боксери отримають чималі гроші, можна завдячувати саме британцю:

«Ні для кого з моїх знайомих не секрет, що мені імпонує Тайсон, ще з першого його поєдинку, коли я його побачила. Подобається харизма, але він і вміє заробляти гроші, саме завдяки йому монетизується поєдинок з Усиком.

Мабуть, для Олександра за цей бій буде найбільший гонорар у кар'єрі, який він потім витрачати на нашу країну. Тому мені цей поєдинок дуже цікавий і, на мій погляд, є у Тайсона багато боксерських навичок, з якими буде непросто впоратися Усику».

Наостанок Шатернікова у коментарі телеканалу «ДІМ» розповіла, як проходитиме даний бій:

«Ф'юрі класно маневрує, переміщається по рингу, відповідно, Олександру треба буде виходити на ударну позицію. Тайсон його не підпускатиме, він класно володіє джебом. Така собі цікава ситуація, коли зустрічаються два боксери різних стилів, а не просто бій за великі гроші».

  • Усик та Ф'юрі 17 лютого 2024 року зустрінуться в бою за звання абсолютного чемпіона світу.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса беззаперечним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Також вперше Усик та Ф'юрі боксуватимуть за одразу чотири пояси: WBC, WBA, WBO та IBF.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн