Бокс

«Він повинен бути швидшим та постійно рухатися»: колишній тренер Усика – про шанси українця в бою проти Ф'юрі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 514
0 голосів
Джеймс Алі Башир та Олександр Усик. Фото: Google
Джеймс Алі Башир, колишній тренер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, поділився думками про майбутній бій українця проти Тайсона Ф’юрі.

Колишній тренер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Джеймс Алі Башир поділився очікуваннями щодо бою українця проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Усик має бути швидшим за нього, бути попереду по очках, бити та відходити, бити та відходити, постійно рухатися. Не дозволяти Тайсону насідати своєю вагою на нього. Я очікую, що саме це Усик робитиме. І до того моменту, як Тайсон спробує прокинутися, буде вже пізно.

Я думаю, Усик переможе в цьому поєдинку. Не думаю, що зріст та вага Ф'юрі, розмах його рук, зіграють свою роль. Усик достатньо розумний для того, щоб зробити все необхідне для перемоги рішенням суддів», – заявив тренер в коментарі для BWTM SPORTS GAMING.

Зазначимо, що українець припинив співпрацю з Джеймсом Алі Баширом у 2017 році. Американський тренер заявляє, що боксер досі не пояснив йому причину цього рішення.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн