Бокс

«Тайсон не вміє боксувати»: журналіст розповів про впевненість команди Усика перед поєдинком проти Ф’юрі

Євген Чепур
Переглядів 215
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський журналіст американського медіа ProBoxTV Адам Нобл-Форсі розповів про спілкування з менеджером та промоутером Олександра Усика Егісом Клімасом і Олександром Красюком відповідно напередодні поєдинку українця з Тайсоном Ф’юрі.

Адам Нобл-Форсі заявив, що Олександр Красюк та Егіс Клімас впевнені, що слабке місце Тайсона Ф’юрі – це не вміння боксувати з шульгою, ким і є Олександр Усик.

«Я робив інтерв’ю з Егісом Клімасом та Олександром Красюком, і вони обоє казали, що Тайсон не вміє боксувати проти шульги. 

Ф’юрі виглядав дуже погано в бою з Нганну, я думаю, він навіть не тренувався. Давайте згадаємо останні бої «Циганського короля» – з Чізорою та Вайтом. В якому з них він виглядав гарно? Отож бо й воно».

Журналіст зізнався, що команда нашого чемпіона досить впевнена у тріуфмфі українського боксера над британцем.

«Під час спілкування зі мною команда Усика виглядала дуже впевненою в перспективах свого бійця у цьому двобої. 

Саудівська Аравія, правда, скоріше за все, буде домашньою територією для Тайсона, але, з іншого боку, Усик постійно боксує на території противника, тому для нього це немає значення», — сказав Нобл-Форсі у коментарі XSPORT.

Нагадаємо, що доля корони надважкого дивізіону вирішиться у протистоянні Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі у їхньому очному поєдинку 17 лютого наступного року.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн