Бокс

У мережі з’явилося архівне відео Ф'юрі перед поєдинком з Кличком: Тайсон чекає здійснення мрії, але нервує

Євген Чепур
Переглядів 424
0 голосів
Володимир Кличко та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Відомий боксерський журналіст та інсайдер Майкл Бенсон опублікував архівне відео з чемпіоном світу за версією WBC у надважкому дивізіоні Тайсоном Ф'юрі перед поєдинком британця з Володимиром Кличком.

Однією з найважливіших перемог у професійній кар’єрі Тайсона Ф'юрі став тріумф у поєдинку з Володимиром Кличком, який відразу змусив говорити про британця, як про одного з топових боксерів планети.

Майк Бенсон опублікував архівне відео з Тайсоном перед тим поєдинком з молодшим із українських братів-чемпіонів. На записі британець обіцяє увійти в історію, співаючи під трек Krept & Konan - Freak Of The Week ft. Jeremih про те, що скоро втілиться його мрія, хоча він дуже нервує.

▶️ Відео з Тайсоном Ф'юрі перед його поєдинком з Володимиром Кличком дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Нагадаємо, що Тайсон переміг Кличка-молодшого восени 2015 року за рішенням суддів.
  • Наприкінці жовтня Ф'юрі здобув перемогу над Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн