Бокс

«Я клянуся іменем свого батька»: номер один в рейтингу надважковаговиків кинув виклик китайському гіганту

Ілля Деулін
Переглядів 390
0 голосів
Філіп Хрговіч. Фото: Boxing Scene
Філіп Хрговіч готовий приїхати до Китаю та вдруге перемогти Чжана Чжилея. Хорват навіть присягнувся іменем свого померлого батька, що відправить китайця у нокаут.

Обов'язковий претендент на звання чемпіона світу у хевівейті за лінією IBF Філіп Хрговіч (198 см) обрав собі чергову жертву, яку він хоче перемогти.

Раніше він активно наголошував на тому, що його суперником має стати Олександр Усик. Тепер ж він звернувся до китайського 198-сантиметрового боксера Чжана Чжилея:

«Я приїду в Пекін і поб'ю його на очах у мільярда китайців. Я людина-звір. Мій батько помер, я клянуся його іменем, що поїду до Китаю і нокаутую його. У свою найгіршу ніч я побив цього хлопця. В мою найкращу ніч він не витримав і шести раундів», – сказав Хрговіч у інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

  • Батько Хрговіча Перо помер у квітні 2022 року.
  • Хорват став обов'язковим претендентом 1 серпня 2023 року. Трьома тижнями пізніше Усик здійснив захист поясів проти Даніеля Дюбуа і прогнозувалося, що саме з українцем боксуватиме Хрговіч.
  • Нагадаємо, що існує ймовірність, що суперником хорвата стане переможець абсолютного бою між Усиком та Тайсоном Ф'юрі, який пройде 17 лютого 2024 року.
  • За версією IBF Хрговіч також займає першу сходинку важковаговиків. Чемпіоном за даною лінією є Усик.
  • Хорват вже перемагав Чжилея у андеркарді другого бою між Усиком та Джошуа у серпні 2022 року. Хрговіч здобув перемогу рішенням суддів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн