Бокс

Легенда боксу спрогнозував результат бою Усик – Ф’юрі: колишній чемпіон світу дав пораду українцю

Ілля Деулін
Переглядів 409
0 голосів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
На думку Беррі МакГігана, Тайсону Ф'юрі в бою з Олександром Усиком треба показати себе краще, ніж у поєдинку з Франсісом Нганну, інакше на британця очікуватиме поразка.

Колишній чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBA (1985-1986) та член Міжнародного залу слави Беррі МакГіган поділився своїми думками з приводу абсолютного бою у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Ірландець зазначив, що попри виставковий статус поєдинку «жадібного пуза» з Франсісом Нганну, цю сутичку все одно треба аналізувати предметно:

«Ви маєте взяти до уваги цей бій. Нганну - дуже сильний хлопець, з хорошим петляючим переднім хуком. Крім цього, він не мав можливості проводити швидкі комбінації, він повторював одне й те ж саме, і, на диво, чемпіон світу в суперважкій вазі був нокаутований цим ударом.

Будемо чесними, Тайсон побував на підлозі вже не знаю скільки разів. Тож у нього не найкраще підборіддя. Він піднявся і далі був набагато обачнішим. Я все одно думаю, що він виграв бій, але це не було вражаюче. До певної міри він сам себе підвів».

Наостанок у розмові з YouTube-каналом Pro Boxing Fans МакГіган спрогнозував, що станеться, якщо Ф'юрі боксуватиме з Усиком так, як він бився з Нганну:

«І ось ти береш це на себе по відношенню до Усика і думаєш, що ти завжди ставив на Ф'юрі у тому бою, але після зустрічі з Нганну це вже не так. Ти повинен повернути Усика в бій знову. Це дуже рівний за грошима бій. Якщо він битиметься так, як бився з Нганну, Усик його поб'є».

  • Бій між Усиком та Ф'юрі пройде 17 лютого 2024 року у саудівському Ер-Ріяді.
  • Даний поєдинок визначить першого абсолютного чемпіона світу, який отримає одразу чотири пояси: WBC, WBA, WBO та IBF.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн