Бокс

«Адже ми підписали контракт»: Ф'юрі заявив, що бій з Усиком таки відбудеться

Дмитро Чорнобай
Переглядів 1092
0 голосів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, коли може відбутися його бій з володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком.

Тайсон Ф’юрі поділився інформацією щодо потенційної дати поєдинку з Олександром Усиком:

«Я нічого не знаю. Коли організатори все з’ясують, тоді ми і проведемо наступний бій. У мене немає жодних розсічень, подивіться на мене. Організатори розберуться із цим тоді, коли розберуться. А поки мені це нецікаво. Я раніше вже говорив, щоб після бою з Нганну мене не турбували з приводу боксу. 

Я поїду додому, відпочину, проведу час із дітьми. Мене не було 12 тижнів. У мене є новонароджена дитина, яку я бачив тричі, а їй уже шість тижнів. Далі я поб’юсь з Усиком, адже ми підписали контракт. Цей бій відбудеться тоді, коли відбудеться – от і все», – сказав Ф’юрі в коментарі для iFL TV.

  • Зазначимо, що 28 жовтня у Ер-Ріяді британський боксер Тайсон Ф'юрі здобув перемогу над Френсісом Нганну за очками у 10-раундовому поєдинку: 94:95, 96:93, 95:94. 
  • Олександр Усик та британець повинні битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн