Бокс

«Я вважаю, він переможе»: швед Валлін назвав фаворита бою за абсолюта між Усиком і Ф’юрі

Ілля Деулін
Переглядів 385
0 голосів
Тайсон Ф'юрі і Олександр Усик. Фото: Reuters
На думку шведського важковаговика Отто Валліна, Олександру Усику вже пора б почати готуватися до бою з Тайсоном Ф'юрі, в якому, втім, переможе британець.

Шведський важковаговик Отто Валлін поділився своїм прогнозом на абсолютний бій у важкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Опираючись на досвід боксування з британцем у вересні 2019 року, скандинав обрав переможцем поєдинку саме «циганського барона»:

«Я обираю переможцем Ф'юрі. Він має бути фаворитом. Він дуже хороший боєць, великий хлопець, і я вважаю він переможе. Але це має бути хороший бій. Як ви можете бачити, Усик хороший шульга. Подивимося, що він покаже, але Ф'юрі має бути фаворитом. Але все це цікаво».

Як вважає Отто, українець вже має приступити до тренувань:

«Я чув, Усик говорив про травми раніше. Зараз він каже, що йому потрібно 14 тижнів. Йому потрібно б почати тренування. Він уже давно про це знає. Я вважаю, що тут не повинно бути жодних виправдань. Хіба що якісь реальні травми, через які він не зможе битися. Якщо він не тренується - це звучить неправильно».

Втім, як зазначив Валлін, світ боксу непередбачуваний:

«Він повинен тренуватися, і я впевнений: він тренується. Хоча з цими хлопцями ти ніколи не знаєш. З ними ти не знаєш, що реально відбувається. Гадаю, ми побачимо, що відбувається, але мені здається, якщо у нього немає справді серйозних травм, Усик має бути зараз у таборі, готуватися до грудня».

Наостанок у інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out швед висловив сподівання, що боксери таки зустрінуться:

«Але я був здивований тому, що поєдинок буде в грудні, а Ф'юрі б'ється в листопаді (насправді 28 жовтня, прим, – СЕ). Я сподіваюся, що вони поб'ються, але подивимося, що трапиться».

  • 28 жовтня Тайсон проведе бій з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну.
  • Поєдинок з Усиком Ф'юрі має провести 23 грудня або в січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн