Бокс

«Ставлю гроші на нього»: колишній чемпіон світу у двох категоріях – про бій між Усиком та Ф'юрі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 489
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у двох категоріях Тімоті Бредлі поділився прогнозом щодо бою за титул абсолютного чемпіона між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком.

Тімоті Бредлі поділився очікуваннями про бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком:

«Ставлю гроші на Ф’юрі. Можливо, буде зупинка. Я думаю, він може зупинити Усика в пізніх раундах. Він може зловити його таким ударом, який той не побачить – аперкотом чи чек-хуком, чи чимось подібним, чи, можливо, навіть його улюбленою комбінацією хук-правий. Я сподіваюся, що бій відбудеться.

Як ви знаєте, у наші дні нічого не зрозуміло, поки не буде прес-конференції. Я чув, що контракт на бій підписаний і таке інше, але я все ще не вірю. Як тільки я побачу їх у престурі, коли будуть витрачені перші гроші, тоді я вже знатиму, що це реально», – заявив колишній чемпіон світ в коментарі для FightHype.

Зазначимо, що Тімоті Бредлі – колишній чемпіон світу за версіями WBO та WBC в першій напівсередній вазі та WBO в напівсередній вазі.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн