Бокс

«Я не бачу нічого іншого»: легендарний боксер назвав переможця бою Усик – Ф'юрі

Віктор Глухенький
Переглядів 853
0 голосів
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Ріккі Хаттон зробив прогноз на бій між Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Ріккі Хаттон вважає, що його співвітчизник, чемпіон світу за версією WBC у хевівейті Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО), здолає нашого чемпіона за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО), бо він просто набагато більший за габаритами.

«Думаю, що перемога Усика не є чимось неможливим. Але якщо згадати про зріст і розмах рук Тайсона, що він може боксувати в обох стійках. Він навіть може сидіти, розгойдуватися, рухатися і змушувати тебе промахуватися.

Він може нахилятися, наносити контрудари, він робить усе те, що робить Усик, але в нього є перевага в силі та вазі. Результат бою не вирішений, але я не бачу нічого іншого підсумку бою, окрім перемоги Тайсона», – сказав Хаттон в інтерв’ю DAZN.

  • У п’ятницю, 29 вересня, стало відомо про досягнення домовленості між Усиком та Ф’юрі про проведення бою за звання абсолютного чемпіона світу.
  • Бій відбудеться в саудівському Ер-Ріяді у грудні 2023 року або у січні 2024 року.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший абсолютний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн