Бокс

«Ф'юрі не боїться Усика. Його цікавлять тільки гроші»: Котельник висловився про бій Олександра та Тайсона

Руслан Мороз
Переглядів 199
0 голосів
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик, колаж: Google
Колишній чемпіон світу в першій напівсередній ваговій категорії Андрій Котельник висловив думку про поєдинок за титул абсолютного чемпіона в суперважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

Андрій Котельник розповів про бій між Усиком та Ф'юрі.

«Думаю, що Ф'юрі нікого не боїться, і Усика зокрема. Він у різний час володів тими титулами, і, думаю, його цікавлять тільки гроші. Його зупиняло тільки те, хто заплатить йому більше. І ось знайшлися араби, які дали найбільшу суму, і ось усі дочекалися поєдинку.

В ринг вийдуть двоє сильних бійців, двоє непереможних боксерів. На мою думку, шанси 50 на 50, адже це бокс і результат бою залежатиме від того, хто в якій формі підійде до поєдинку, чий це буде день. Обидва достойні перемоги», – сказав Котельник в коментарі для Xsport.

  • Домовленість про бій між Усиком та Ф'юрі була досягнута 29 вересня. Бій може відбутися 23 грудня або в січні 2024 року.
  • Перед поєдинком з українцем Тайсон боксуватиме з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн