Бокс

«Усика будуть тримати від нього подалі»: ексчемпіон світу назвав боксера, якого треба уникати

Ілля Деулін
Переглядів 3877
0 голосів
Олександр Усик. Фото: Associated Press
На думку колишнього чемпіона світу у важкій вазі Джонні Нельсона, Олександра Усика утримують від поєдинку з Деонтеєм Вайлдером, який також колись був найкращим у світі.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Джонні Нельсон (45-2-12, 29 КО) заявив, що найбільш небажаним для українського боксера Олександра Усика (21-0, 14 КО) суперником є американець Деонтей Вайлдер (43-1-2, 43 КО):

«Люди Усика будуть тримати його подалі від Вайлдера. Навіть незважаючи на те, що він на десять миль попереду, з точки зору таланту і майстерності, ця сила удару занадто небезпечна. Отже, ти уникаєш Вайлдера якомога більше, ти закриваєш очі. Хоча технічно він найгірший з усіх».

Нельсон також порадив уникати його не тільки Усику:

«Будь-який з бійців, які є серед претендентів на титул, тримайтеся подалі від Вайлдера, незалежно від того, скільки часу він поза рингом. Проходить лише ця частка секунди, і все закінчується. Я думаю, що, хоча Усик і Вайлдер – чудова ідея, цієї розмови не буде», – сказав Джонні в подкасті The First Bell Boxing.

  • Вайлдер був чемпіоном серед супертяжів з 2015 по 2020 роки, коли зазнав першої поразки в професійній кар’єрі від Тайсона Ф’юрі та програв пояс.
  • Деонтей програв «циганському барону» і другий бій в жовтні 2021 року.
  • З моменту другої поразки від Ф’юрі провів лише один поєдинок – проти фіна Роберта Хеленіуса в жовтні 2022 року, якого переміг нокаутом в першому раунді.
  • Нині найбільш обговорюваний потенційний суперник Тайсона – Олександр Усик.
  • Їх бій, за повідомленнями ЗМІ, може пройти 27 січня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн