Бокс

«Мене звинувачують у заздрості‎»: Бетербієв вийшов на публіку і сказав все, що думає про можливий бій з Усиком

Євген Чепур
Переглядів 283
3 голоси
Усик – Бетербієв в аматорах. Фото: Google
Абсолютний чемпіон світу у другій середній вазі Артур Бетербієв (21-0, 20 КО) висловився про теоретично можливий бій проти володаря титулів WBA, WBO та WBC у хевівейті Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Артур Бетербієв заявив, що не заздрить Олександру Усику, але хотів би провести з ним поєдинок, щоб дізнатися, хто з них кращий боксер.

«‎Не люблю висловлюватися про Олександра. Щоразу, коли роблю це, мене звинувачують у заздрості до нього. Хоча такого не відчував по відношенню ні до нього, ні до будь-якого іншого боксера.

Усик провів хорошу роботу, став абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях. Він гідний тільки поваги. Мені було б дуже цікаво помірятися з ним силами в рамках першої важкої ваги. Але це всього лише спортивний інтерес», – сказав росіянин, який представляє Канаду, у коментарі для RT.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Бутербієв став абсолютом після перемоги над росіянином Дмитром Біволом.

Як завершувалися бої Усика та Бетербієва у минулому

  • У 2007 році під час матчевої зустрічі між Україною та Росією переміг Бетербієв - 12:10.
  • Українець та росіянин билися на чемпіонаті світу 2011 року в Баку, де перетнулися у чвертьфіналі турніру. Тоді Усик здобув перемогу за очками (17:13), а згодом виграв турнір.
  • Друга зустріч відбулася вже на Олімпіаді-2012 року в Лондоні. В 1/4 фіналу Бетербієв знову зійшовся з українцем. Як роком раніше, судді віддали перемогу Усику (17:13), який і виграв турнір.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн