Бокс

«Поб'є його кожного дня тижня і двічі в неділю»: легенда боксу без вагань сказав, хто виграє реванш Усик–Ф’юрі

Дмитро Вєнков
Переглядів 3832
3 голоси
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Член Міжнародного залу боксерської слави Баррі Макгуїган дав прогноз на другий бій між суперважковаговиками українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі.

Колишній чемпіон світу з боксу за версією WBA (1985-1986 рр.) у напівлегкій вазі Баррі Макгуїган (32-3, 28 КО) висловився про майбутній матч-реванш між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Експерт не бачить шансів для британця.

«Я просто думаю, що хоч би як Ф’юрі підготувався до бою, це не поставить його в позицію перемоги над Усиком. Усик поб'є його кожного дня тижня і двічі в неділю. Він зупинить його у реванші!».

Він нагадав, що Усик був близьким до перемоги нокаутом у першій зустрічі, і вважає, що в другому матчі українець може завершити справу.

«Я вважав, що рефері зробив Ф’юрі ласку [у дев’ятому раунді]. Рефері став на шляху, і справа прийшла до кінця раунду. Усику потрібно було ще п’ять секунд – і він його нокаутував би. Я думаю, цього разу він його нокаутує», – сказав Макгуїган в інтерв’ю YouTube-каналу «Seconds Out».

  • В травні Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав в себе титули WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом суперважкої ваги;
  • Матч-реванш між боксерами пройде 21 грудня, але без поясу IBF, від якого українець відмовився;
  • У вересні титул IBF здобув британець Даніель Дюбуа (22-2, 21 KO), несподівано нокаутувавши в п’ятому раунді земляка Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн