Бокс

Бій з Ф'юрі чи реванші з Усиком або Джошуа: колишній чемпіон світу обрав майбутніх суперників для Дюбуа

Дмитро Чорнобай
Переглядів 38
0 голосів
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Ріккі Хаттон поділився прогнозом на можливі поєдинки володаря титулу IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, згадавши про Ентоні Джошуа, Тайсона Ф'юрі та Олександра Усика.

Данієль Дюбуа 21 вересня переміг Ентоні Джошуа нокаутом у п'ятому раунді поєдинку за пояс IBF у надважкій вазі.

Колишній чемпіон світу Ріккі Хаттон обрав майбутніх суперників для британського боксера:

«Сподіваюся, що Джошуа отримає реванш. Не думаю, що цей бій надто потішить Дюбуа – він заслуговує на поєдинок з Фʼюрі або реванш з Усиком.

Якщо подивитися на стилі в надважкій вазі, то, мабуть, за винятком Деонтея Вайлдера, стилі цих бійців найкраще поєднуються. Їхня зустріч завершилася швидко, але в реванші все може бути інакше. Думаю, що ми однозначно заплатимо, щоб знову на це подивитися», – сказав Хаттон в коментарі для Boxing News.

  • Проти Ентоні Джошуа Олександр Усик бився у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Українець виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно. Обидва поєдинки були за титули WBA, WBO та IBF.
  • З Данієлем Дюбуа українець зустрічався в серпні 2023 року і здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF і WBO.
  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн