Бокс

«Усик може танцювати навколо нього»: в Британії зробили прогноз на реванш між українцем і Ф’юрі

Дмитро Вєнков
Переглядів 576
2 голоси
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Британський екссуперважковаговик, переможець Олімпіади-2000, Одлі Гаррісон (31-7, 23 КО) дав прогноз на матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Колишній боксер Одлі Гаррісон висловився про майбутній матч-реванш між бійцями хевівейту українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Експерт вірить, що в другій зустрічі Ф’юрі зможе здивувати.

«На папері Ф'юрі – не фаворит. Усик може танцювати навколо нього, працювати в човнику і перебоксувати його. Але щось говорить мені, що в Ф'юрі є трохи додаткової магії».

Гаррісон підкреслив, що і в першому бою британець був далеко не безнадійним.

«Він приїде в Саудівську Аравію і поверне час назад. Йому потрібно відповідати формі та кондиціям Усика. Ф'юрі багато зробив неправильно в бою з Усиком, як і Ентоні Джошуа, але він завдав Олександру більше проблем, ніж будь-який інший боєць».

Ексбоксер пояснив, завдяки чому Ф’юрі може перемогти.

«Я думаю, що повністю мотивований Ф'юрі, який піде напролом, дійсно може кинути Усику виклик у реванші. Йому просто потрібно використовувати всі його переваги. Йому є що доводити».

Він вважає, що Ф’юрі мотивуватиме жага до реваншу.

«Ф'юрі продовжує боксувати, попри всі злети й падіння в його кар'єрі. Часом він по-різному ставиться до боїв, і це не завжди закінчується добре. Але подивившись його останні відео, ви можете сказати, що він у режимі розплати й хоче все зробити правильно», – сказав Гаррісон в інтерв’ю DAZN.

  • В травні Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом хевівейту;
  • Реванш між ними пройде 21 грудня, але вже без титулу IBF, від якого українець відмовився;
  • У вересні пояс IBF виграв британець Даніель Дюбуа (22-2, 21 KO), нокаутувавши в п’ятому раунді земляка Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн