Бокс

«Йому буде дуже важко перемогти»: український надважковаговик зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 297
1 голос
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко поділився думками щодо бою-реваншу між володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко (22-0, 19 КО) поділився очікуваннями щодо другого поєдинку між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО):

«До першого поєдинку, чекав від Тайсона більшого і думав, що в ринзі він буде успішнішим. Після побаченого моя думка, що Ф'юрі абсолютний аутсайдер реваншу. Йому буде дуже важко перемогти Олександра у другому бою. Усик має все, що потрібно для перемоги. Він це показав ще в їхньому першому поєдинку, де Олександр міг здобути дострокову перемогу.

Саша має швидкість, рухливість, маневреність, певний натиск. Зараз Усику легше, а Ф'юрі вже матиме більший психологічний тиск. Маю сумнів, що його це зробить кращим. У першому бою було видно, як він нервував. Йому було дуже некомфортно. Це було помітно. Відчувалося, що британець перегорів», – сказав Сіренко в коментарі для XSPORT.

  • Нагадаємо, що Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі завдяки роздільному рішенню суддів у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.
  • 1 жовтня Владислав Сіренко технічним нокаутом у четвертому раунді переміг американця Брендона Кармака (7-6-3, 4 КО).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн