Бокс

Усик – Бетербієв: в США чітко назвали переможця бою абсолютів та описали, як пройде битва українця з росіянином

Євген Чепур
Переглядів 1877
2 голоси
Олександр Усик і Артур Бетербієв. Фото: Google
Учасник тренувальних таборів абсолютного чемпіона напівважкого дивізіону (до 79,4 кг) Артура Бетербієва (21-0, 20 КО) американський суперсередньоваговик (до 76,2 кг) Лайонелл Томпсон (22-5, 12 КО) назвав фаворита бою росіянина з Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

Олександр Усик переможе Артура Бетербієва у важкому дивізіоні, якщо українець та росіянин зустрінуться у ринзі. Так вважає Лайонелл Томпсон.

«Якщо Бетербієв зустрінеться з Усиком у крузервейті, хто переможе? Усик. Я так вважаю.

Чому? Набір навичок. Він набагато більший, він може тримати удар Артура, і він буде битися трохи більше».

Американець пояснив, чому Усик здобуде перемогу та описав, як пройде сутичка.

«В Усика ідеальний стиль, тому що Усик буде боксувати і буде трохи більше битися. Він постарається донести до Артура удари і потрясти. У Усика цілий набір ударів. Я думаю, Артур буде багато пропускати, буде постійно повертатися. 

Усик же кидає, а потім йде – крок ліворуч, крок праворуч, рухи головою, хибні удари, зміщується, щоб вдарити тебе знову. Я думаю, це важкий бій для Артура», – сказав боксер у коментарі для Fighthype.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Бутербієв став абсолютом після перемоги над росіянином Дмитром Біволом.

Як завершувалися бої Усика та Бетербієва у минулому

  • У 2007 році під час матчевої зустрічі між Україною та Росією переміг Бетербієв - 12:10.
  • Українець та росіянин билися на чемпіонаті світу 2011 року в Баку, де перетнулися у чвертьфіналі турніру. Тоді Усик здобув перемогу за очками (17:13), а згодом виграв турнір.
  • Друга зустріч відбулася вже на Олімпіаді-2012 року в Лондоні. В 1/4 фіналу Бетербієв знову зійшовся з українцем. Як роком раніше, судді віддали перемогу Усику (17:13), який і виграв турнір.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн