Бокс

Не Усик, не Джошуа і навіть не Дюбуа: Ф'юрі назвав найнебезпечнішого боксера сучасності

Євген Чепур
Переглядів 1041
1 голос
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній британський чемпіон світу Тайсон Ф'юрі назвав найнебезпечнішого боксера сучасності. Жертва Олександра Усика виділив свого екссуперника Деонтея Вайлдера.

Тайсон Ф'юрі впевнено заявив, що Деонтей Вайлдер є найнебезпечнішим бійцем сучасності, адже одним ударом міг нокаутувати будь-кого.

«Вайлдер? Він був складним суперником. Але після першої зустрічі з ним це було набагато легше, ніж я очікував. Окрім нокдаунів, я просто продовжував боксувати і прокладати шлях до перемоги. З Вайлдером завжди є шанс потрапити в нокдаун один раз, і все закінчиться. 

Я думаю, той Вайлдер, з яким я бився, був одним з найнебезпечніших боксерів, які коли-небудь жили. Найнебезпечніший боксер сучасності. Він був дуже грізним суперником. Це такий хлопець... один дотик – і все може закінчитися», – сказав Тайсон у коментарі Undisputed.

Ф’юрі та Вайлдер билися тричі за пояс WBC. Перший матч в грудні 2018 року завершився внічию. А другий та третій бій в лютому 2020-го та в жовтні 2021-го Ф’юрі виграв нокаутами в сьомому та 11-му раундах відповідно.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн