Бокс

Не Усик і не брати Клички: названо найкращого боксера України в історії

Євген Чепур
Переглядів 17416
12 голосів
Василь Ломаченко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у на напівсередній вазі В’ячеслав Сенченко поділився думками щодо Василя Ломаченка та його громадської позиції, назвавши українця найкращим бійцем в історії нашої країни.

В’ячеслав Сенченко (чемпіон світу в 2009-12 роках за версією WBA у першій напівсередній вазі) назвав Василя Ломаченка найкращим боксером в історії України та не зміг висловитися щодо його мовчання про війну у нашій країні, адже особисто з ним не знайомий.

«‎Ну по-перше, я думаю, що Василь Ломаченко мабуть найкращий боксер за всі часи в Україні. Коментувати якісь його особисті погляди вважаю неправильним, тому щоб щось казати про людину, треба його знати, а особисто я з ним незнайомий.

Звичайно, чув від інших людей, що він такої ж думки про війну, як і ми. Але, я би це не коментував, тому що, треба знати людину, щоб щось коментувати», – сказав ексбоксер у коментарі Ukrsport.

  • Ломаченко прийняв рішення більше не битися у 2024 році після своєї травневої перемоги технічним нокаутом в 11-му раунді над австралійцем Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО) за вакантний пояс IBF.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн