Бокс

Син легенди російського боксу дав прогноз на реванш Усик–Ф’юрі: він назвав бійця, від якого залежить поєдинок

Дмитро Вєнков
Переглядів 542
2 голоси
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Син відомого російсько-австралійського ексбоксера Костянтина Цзю – Тім Цзю – дав прогноз на матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Тім Цзю (24-1, 17 КО), який є сином колишнього абсолютного чемпіона світу у першій напівсередній вазі Костянтина Цзю (31-2, 25 КО), висловився про майбутній матч-реванш між боксерами хевівейту українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

На його думку, результат поєдинку буде залежати від готовності Ф’юрі.

«Я думаю, що все залежить від кондицій Ф'юрі. У перших шести раундах ми бачили, що Ф'юрі був недоторканим, він був немов Алі: рухався, змушував Усика промахуватися»

Боксер наголосив, що Усик виграв першу зустріч завдяки вірно підібраній тактиці.

«Мені здається, що Усик розробив план на цей поєдинок таким чином, щоб активніше включитися в пізніх раундах. Так що все дійсно залежить від кондицій Ф'юрі», – сказав Цзю в інтерв'ю YouTube-каналу «Fight Hub TV».

  • В травні Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом хевівейту;
  • Реванш пройде 21 грудня вже без титулу IBF, від якого українець відмовився;
  • Чемпіоном IBF став британець Даніел Дюбуа (22-2, 21 КО), який у вересні нокаутом в п’ятому раунді переміг земляка Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО);
  • Цзю-молодший виступає у першій середній вазі і є колишнім чемпіоном світу за версією WBO.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн