Бокс

«‎Відправляв Усика в нокдаун у кожному бою»: тренер Бетербієва пояснив, чому росіянин поступався українцю

Євген Чепур
Переглядів 643
1 голос
Артур Бетербієв та Олександр Усик. Фото: Google
Тренер російського боксера, який представляє Канаду, Артура Бетєрбієва (20-0, 20 KO) Марк Ремсей згадав про бої в аматорах свого підопічного з Олександром Усиком (22-0, 14 KO).

Марк Ремсей зізнався, що розмовляв зі своїм підопічним Артуром Бетербієвим про поєдинки росіянина з Олександром Усиком.

«‎Ми трохи говорили про це, коли він тільки-но приїхав до Канади. Це було давно, але я знаю, що вони билися тричі: Артур виграв один бій та програв два. Але ви повинні знати, що на той час національна збірна росії поставила Артура в категорію 91 кг». 

Фахівець вважає, що Бетербієв програв нашому чемпіону через те, що поступався у вазі.

«‎І це була реально не його категорія. Він був 81 кг, більший за напівтяж, а Усик був набагато більший. Але він все одно відправляв його у нокдаун в кожному бою, і він був дуже хорошим викликом для нього в кожному поєдинку, навіть незважаючи на різницю у вазі», – сказав Ремсей у коментарі Kevin Iole.

Як завершувалися бої Усика та Бетербієва у минулому

  • У 2007 році під час матчевої зустрічі між Україною та Росією переміг Бетербієв - 12:10.
  • Українець та росіянин билися на чемпіонаті світу 2011 року в Баку, де перетнулися у чвертьфіналі турніру. Тоді Усик здобув перемогу за очками (17:13), а згодом виграв турнір.
  • Друга зустріч відбулася вже на Олімпіаді-2012 року в Лондоні. В 1/4 фіналу Бетербієв знову зійшовся з українцем. Як роком раніше, судді віддали перемогу Усику (17:13), який і виграв турнір.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн