Бокс

Бівол – Бетербієв: Гвоздик вийшов на публіку і дав пораду одному з росіян у чемпіонському бою

Євген Чепур
Переглядів 1073
1 голос
Бівол і Бетербієв. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик звернувся до росіянина Дмитра Бівола з порадою перед його поєдинком з ще одним представником РФ Артуром Бетербієвим.

Олександр Гвоздик заявив, що Дмитро Бівол у бою з Артуром Бетербієвим повинен мати ідеальні фізичні кондиції.

«Крім техніки та тактики, ти маєш подумати про свої кондиції. Кажуть, що боксер робить у рингу стільки, скільки дозволяє йому суперник. 

Коли ти б'єшся з таким хлопцем, як Бетербієв, твій мотор повинен постійно працювати на великих обертах, і це вимотує тебе. Тому, щоб битися з Бетербієвим, окрім техніки та тактики, тобі необхідно дуже добре подбати про кондиції». 

Українець радить росіянину не вступати зі своїм співвітчизником в обмін ударами.

«Просто не дозволяй йому бити тебе і наполегливо працюй, тікай від нього, тому що це погана ідея – стояти поряд з ним біля канатів. Я думаю, що рубатися з Бетербієвим – це добрий варіант для фанатів, але, мабуть, не для Бівола», – сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу Round Eight Boxing.

  • Бетербієв мав провести бій проти співвітчизника Дмитра Бівола 1 червня в Ер-Ріяді, але через травму ноги Артура поєдинок було перенесено. Нова дата – 12 жовтня.
  • У 2019 році Гвоздик програв технічним нокаутом об’єднавчий бій канадцю російського походження Бетербієву.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн