Бокс

Ф'юрі звернувся до Усика, пославши українця н###й: заява британського боксера

Дмитро Чорнобай
Переглядів 2213
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Ексчемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі звернувся до володаря титулів WBC, WBA, WBO, IBO у надважкій вазі Олександра Усика та його команди.

Ексчемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) звернувся до чемпіона WBC, WBA, WBO, IBO у надважкій вазі Олександра Усика (22-0, 14 КО), його промоутера Олександра Красюка та менеджера Егіса Клімаса:

«Ти відчуваєш на собі гнів Циганського короля лише наполовину. Треба було покінчити з цим, коли була можливість. У тебе був шанс, але ти не зміг завершити свою роботу. Помилка. Зараз ти відчуєш гнів загрози.

Н###й Усика, н###й Клімаса, н###й Красюка. І якщо ти разом з Усиком, то н###й тебе. Циганський король йде за тобою. 21 грудня, я проти всього світу. Майбутній триразовий чемпіон у надважкій вазі», – написав Ф’юрі у своєму інстаграмі.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн