Бокс

«У мене є стиль, щоб побити його»: непереможний чемпіон світу IBF заявив, що він може перемогти Усика

Дмитро Вєнков
Переглядів 146
2 голоси
Джей Опетая. Фото: DAZN
Новозеландський чемпіон світу з боксу у крузервейті за версією IBF Джей Опетая (25-0, 19 КО) вважає, що зможе перемогти українця Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Чемпіон IBF у крузервейті Джей Опетая заявив, що зможе перемогти чинного володаря титулів WBC, WBA та WBO у суперважкій вазі Олександра Усика.

«З повагою розділив би з ним ринг. Коли я бився в Лондоні на Олімпійських іграх, він виграв золоту медаль у дивізіоні, де я був. Я завжди був близький до вершини, я завжди був просто в темряві, сидів у кутках і чекав свого часу. Мені здається, що в мене є стиль, щоб побити його».

Боксер відповів, у якому саме дивізіоні він хоче зустрітися з Усиком. Адже українець заявляв, що після завершення шляху у хевівейті може повернутися до крузеру.

«Де завгодно. Як тільки я перейду в надважку вагу, я хочу там і залишитися. Я не хочу підійматися та спускатися назад. Якщо Усик захоче спуститися назад у крузервейт, перш ніж я зберу всі титули, то вперед!», – сказав Опетая в інтерв’ю YouTube-каналу «talkSPORT Boxing».

Нагадаємо, що починав свою кар’єру Усик саме в крузервейті. З 2018 по 2019 рр. він був абсолютом дивізіону, доки не перейшов у хевівейт.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн