Бокс

«Нас обдурили. Сподіваюсь, що Тайсон переможе його»: тренер Дюбуа зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 355
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Дон Чарльз, тренер володаря титулу IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, розповів про те, який наступний поєдинок хотів би для свого підопічного.

Тренер володаря титулу IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO) Дон Чарльз розповів про потенційних суперників свого підопічного, зробивши прогноз на бій між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО):

«Якщо це буде Джошуа, то відповідь буде «Так» з великої букви. І якщо це буде переможець бою Усика та Ф’юрі, я б також був за такий варіант. Я не дискредитую Усика. Ви повинні захоплюватися тим, що ця людина зробила. Він об’єднав пояси у важкій вазі, став абсолютом у надважкій.

Але коли справа доходить до того, що сталося з нами... Я просто хлопець, який не любить, коли його обманюють, а нас обдурили. Якщо Усик доб’ється успіху проти Ф’юрі – я не вірю, що він зробить це вдруге, вірю, що Тайсон переможе його», – сказав Чарльз в коментарі для talkSPORT.

  • Нагадаємо, що бій між Усиком та Дюбуа відбувся в серпні 2023 року. Українець переміг нокаутом у дев’ятому раунді та захистив титули WBA, IBF і WBO.
  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Реванш відбудеться 21 грудня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн