Бокс

«Я повинен повернути йому борг»: Ф'юрі розповів, як планує перемогти Усика у реванші

Дмитро Чорнобай
Переглядів 187
0 голосів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Британський боксер у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі висловився щодо майбутнього реваншу проти українця Олександра Усика, розкривши свій план на поєдинок.

Британець Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) поділився очікуваннями від бою-реваншу проти володаря титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика (22-0, 14 КО):

«Я не думаю, що він переміг мене минулого разу, і я, чорт забирай, впевнений, що не дозволю йому перемогти мене вдруге. Я повинен його нокаутувати, і я тренуватимусь для хорошого нокауту, і я зроблю це, як в другому поєдинку з Вайлдером. Я сказав, що нокаутую його, і я це зробив.

Я збираюся нокаутувати Усика, і цього разу я це теж зроблю. Повірте в це. Він переміг мене рішенням суддів, і я повинен повернути йому борг. Має сенс провести матч-реванш і повернути свою перемогу», – заявив Ф'юрі в коментарі для Boxing24/7.

Нагадаємо, що Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн