Бокс

Тренер Дюбуа звинуватив Усика в обмані: «Він – фальшивка, шахрай і брехун!»

Дмитро Чорнобай
Переглядів 1406
0 голосів
Олександр Усик та Даніель Дюбуа. Фото: Google
Дон Чарльз, тренер володаря титулу IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, розповів, що думає про чемпіона WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика.

Тренер чемпіона світу за версією IBF Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO) Дон Чарльз висловився про українського боксера Олександра Усика (22-0, 14 КО):

«Усик? Це фейк. На перший погляд, це професіонал своєї справи, геній, але насправді Усик – це фальшивка, шахрай і брехун! Він каже, що віруюча людина, каже, що вірить в Бога. Але якщо ти віриш в Бога, то маєш знати одну із десяти заповідей – не бреши!

Його не існувало після удару по корпусу в бою з Дюбуа, я це бачив наживо і мені не потрібні ніякі повтори. Він обманом зміг повернутися у бій, це був удар по корпусу», – сказав Чарльз в коментарі для talkSPORT.

Нагадаємо, що бій між Усиком та Дюбуа відбувся в серпні 2023 року. Українець переміг нокаутом у дев’ятому раунді та захистив титули WBA, IBF і WBO.

  • Даніель Дюбуа 21 вересня переміг Ентоні Джошуа нокаутом у п’ятому раунді та став повноцінним чемпіоном IBF.
  • 21 грудня Олександр Усик (22-0, 14 КО) захищатиме свої пояси у матчі-реванші проти британця Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн