Бокс

«Я готовий запалювати»: Ф'юрі розповів про підготовку до бою з Усиком і заявив, що зробить з українцем у реванші

Дмитро Чорнобай
Переглядів 181
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, чи розпочав підготовку до реваншу з володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.

Британець розповів, чи розпочав підготовку до другого поєдинку проти українця:

«Я ще не готуюся до реваншу. Я ще не розпочав свій тренувальний табір і скоро ще не розпочну. У мене ще приблизно 13 тижнів до бою. У табір я їду за шість-сім тижнів до початку боїв. Я готовий запалювати. Що я зроблю з Усиком? Я нокаутую його у реванші, я не доводитиму цього разу до рішення суддів», – розповів Ф'юрі в коментарі для talkSPORT.

  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також Усик став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
  • Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, чи існує ймовірність другого бою між українцем та володарем титулу IBF Даніелем Дюбуа.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн