Бокс

Усик переміг Ф’юрі, а Кличко – програв: перший тренер братів-легенд боксу пояснив, чому так сталося

Євген Чепур
Переглядів 1409
1 голос
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Перший тренер братів Кличків Володимир Золотарьов поділився думками про поєдинки українців Олександра Усика (22-0, 14 КО) та Володимира Кличка (64-5, 53 КО) проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Володимир Кличко психологічно не витримав гри Тайсона Ф'юрі до бою, що й призвело до сумного результату у їх протистоянні. Так вважає Володимир Золотарьов.

«Якщо порівняти бої Олександра і Володимира з Ф'юрі, то Володимир піддався на його психологічні ігри. Британець багато говорив до бою, кидався словами, заявами, відволікав максимально Вову від спортивної та змагальної складової. Десь на кінцевий результат поєдинку це і вплинуло‎».

Фахівець вважає, що саме психологія допомогла Олександру Усику перемогти британця.

«Усик, у свою чергу, не піддався на провокації Тайсона Ф'юрі. Саша – молодець і виявився розумнішим і хитрішим за британського боксера. Не дивлячись на різницю в габаритах, Олександр правильно налаштувався, не вплутався в психологічні ігри Ф'юрі і провів чудовий перший поєдинок, здобувши блискучу перемогу!», – сказав Золотарьов у коментарі XSport.

  • Володимир бився з Тайсоном у листопаді 2015-го року. Перемогу одноголосним рішенням суддів здобув Ф'юрі. Рахунок суддівських записок: 115–112, 115–112, 116–111.
  • Усик переміг британця 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн