Бокс

«Він досі тримає мене за грьобані яйця»: Ф'юрі розповів, що відчуває після поразки у бою з Усиком

Дмитро Чорнобай
Переглядів 158
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі розповів, що він відчуває після поразки Олександру Усику в поєдинку за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Британський боксер заявив, що відчуває після поразки у бою:

«У мене є людина, яка мене перемогла, позбавила мене цноти, забрала її туди, де живе – в Україну чи в Іспанію. Я не знаю, де він там живе, але він позбавив мене перемоги, і це те, що мене хвилює. Мене не турбує, що робить хтось інший. Є хлопець, який зараз тримає мене за грьобані яйця», – заявив Тайсон Ф'юрі в коментарі для IFL TV.

  • Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
  • Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, чи існує ймовірність другого бою між українцем та володарем титулу IBF Даніелем Дюбуа.
  • Спортивний портал GiveMeSport опублікував рейтинг десяти найкращих надважковаговиків у XXI столітті. До списку потрапили три українські боксери.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн