Бокс

Відомий надважковаговик дав прогноз на можливий реванш Усика і Дюбуа: він все чітко пояснив і назвав переможця

Дмитро Вєнков
Переглядів 802
2 голоси
Олександр Усик та Даніель Дюбуа, фото: Getty Images
Суперважковаговик зі Швеції Отто Валлін (27-2, 15 КО) поділився думками про можливий другий бій між чемпіоном хевівейту за версіями WBA, WBO та WBC Олександром Усиком та володарем титулу IBF Даніелем Дюбуа.

Боксер Отто Валлін дав прогноз на потенційний матч-реванш між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Даніелем Дюбуа (22-2, 21 КО).

Експерт вважає, що шанси в Дюбуа змінити щось в другому поєдинку будуть.

«Важко сказати. Усик зупинив Дюбуа в першому бою. Минуло вже, напевно, півтора року після їхнього поєдинку. Чи може реванш скластися по-іншому? Можливо».

Однак Валлін все ж ставить на Усика.

«Думаю, проблема в тому, що по Усику дуже важко чисто влучити. Але, звичайно ж, Дюбуа може перемогти, у нього завжди будуть шанси. Але все одно зараз я повинен вибрати Усика», – сказав він в інтерв'ю YouTube-каналу «Pro Boxing Fans».

  • Нагадаємо, що Усик та Дюбуа билися в серпні 2023 року, і українець здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF, WBO;
  • 21 вересня Дюбуа нокаутом у п’ятому раунді здолав земляка Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО) та став повноцінним чемпіоном IBF;
  • 21 грудня Усик захищатиме свої пояси у матчі-реванші проти британця Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО);
  • Переможець даного протистояння може зійтися з Дюбуа за звання абсолюта у хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн