Бокс

«Він би не витримав бою зі мною»: Леннокс Льюїс розповів, як би завершився його гіпотетичний поєдинок з Усиком

Дмитро Чорнобай
Переглядів 283
1 голос
Леннокс Льюїс та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс поділився думками щодо гіпотетичного бою між ним та володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс розповів, як завершився би гіпотетичний поєдинок між ним та володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Усик дуже схожий на Евандера Холіфілда. Я думаю, що він би добре себе показав в 90-х. Однак сумніваюся, що у нього проти мене були б шанси. У мене були жорсткі аперкоти, а Олександр їх пропускає. Тому він би не витримав бою зі мною», – заявив Леннокс Льюїс в коментарі для Boxing News.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Пізніше він відмовився від поясу IBF.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн