Бокс

Екстренер Майка Тайсона та Гвоздика назвав найкращого боксера сучасності: фахівець вибирав з трьох бійців

Євген Чепур
Переглядів 1288
2 голоси
Тедді Атлас. Фото: Google
Колишній тренер Майка Тайсона та Олександра Гвоздика Тедді Атлас назвав боксера, який зараз є найкращим у світі незалежно від вагової категорії.

Тедді Атлас відзначив, що Олександр Усик, після того, як переміг Тайсона Ф’юрі та став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, є найкращим боксером Р4Р.

«Насправді так, після того неймовірного бою, коли Усик об'єднав усі титули проти Ф'юрі, я вважаю його найкращим у світі. З цим і Кроуфорд погодився. 

Кроуфорд навіть сам про це сказав. Іноуе та Кроуфорд зараз б'ються за те, хто буде наступним після Усика. Для мене вони троє дуже близькі», – наводить слова тренера SecondsOut Boxing News.

  • Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн