Бокс

«Бабусі одразу: «Це небезпечно!»: Усик розповів, як виховує своїх дітей – лайфхак від легенди боксу

Віктор Глухенький
Переглядів 563
1 голос
Олександр Усик з синами. Фото: Google
Чемпіон світу в надважкому дивізіоні за версіями WBA, WBC, WBO та IBO та багатодітний батько Олександр Усик розповів, наскільки суворим він є у питані виховання своїх дітей.

Олександр Усик розказав, як він виховує своїх дітей, зокрема двох синів. Виявляється суворий на ринзі у житті боксер також сповідує дисципліну, але не сталеву.

«Коли мене запитують, балую я своїх дітей чи ні – так. Але і в суворості вони в мене теж живуть. Тому що цю емоцію дитинства вони пам'ятатимуть усе життя. Просто елементарні речі – самокат синові. Бабусі одразу: «Самокат? Це небезпечно!» Ні, я його навчу. Я скачав програму, встановив на програмі максимальну швидкість 10 кілометрів на годину, шолом, наколінники, тобто захист». 

Взагалі ж Усик сповідує не тоталітарний підхід, щодо виховання своїх нашадків.

«Потрібно навчити дитину лазити по деревах, а не забороняти їй це. Завдання батьків – зробити так, щоб наші діти могли жити без нас, без нашої допомоги, самі. Ось наше завдання виховання», –  розповів Усик в інтерв'ю ютуб-каналу BUNIVERSITY.

Усик у шлюбі з дружиною Катериною виховує четверо дітей: доньок Єлизавету та Марію і синів Кирила й Михайла.

Нагадаємо, що Олександр Усик у травні цього року став абсолютним чемпіоном світу, вигравши рішенням суддів у Тайсона Ф'юрі, але пізніше український чемпіон відмовився від паска за версією IBF, що позбавило його звання абсолюта.

  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Наш чемпіон також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш Усик – Ф'юрі призначено на 21 грудня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн