Бокс

«Забрав ногу з педалі газу»: тренер жертви Усика дав несподіваний прогноз на реванш Олександра з Ф’юрі

Даниіл Вереітін
Переглядів 8096
4 голоси
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Тренер Даніеля Дюбуа Дон Чарльз висловив своє бачення стосовно другого бою Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі, який заплановано на грудень: британець має виправити помилки

Тренер колишнього суперника Усика Даніеля Дюбуа Дон Чарльз вважає, що Тайсон Ф'юрі є фаворитом у бою-реванші проти українця. 

В інтерв'ю YouTube-каналу Queensberry Promotion фахівець розповів, що був здивований манерою бою Ф'юрі у першому поєдинку проти Усика. 

«Я вірю, що Тайсон виправить свої помилки і переможе. З ним щось трапилось під час першого бою. Враження, ніби він забрав ногу з педалі газу. Першій бій був досить рівним, не враховуючи дев'ятий раунд. Я би сказав, що Тайсону пощастило, інший рефері міг би зупинити бій», – розповів Чарльз.

Не вдалось завантажити відео.

Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів. Та перемога принесла Усику титул чемпіона світу за версією WBC та статус абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. 

  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі заплановано на 21 грудня 2024 року. Поєдинок має відбутися на Kingdom Арені у Ер-Ріяді. 
  • До зустрічі із Усиком Тайсон Ф'юрі не програвав у професійному боксі. Єдиним випадком, коли Циганський Король не переміг, був поєдинок 1 грудня 2018 року проти Деонтея Вайлдера. Тоді було зафіксовано нічию.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн