Бокс

«Ми можемо звільнити пояс. Або ми можемо просто прибрати його зі шляху»: чемпіон світу не хоче бою з українцем

Дмитро Вєнков
Переглядів 4907
4 голоси
Карен Чухаджян. Фото: Інстаграм
Промоутер американського чемпіона світу з боксу за версією IBF у напівсередній вазі Джарона Енніса (32-0, 29 КО) – Едді Хірн – заявив, що його клієнт не прагне проводити другий бій з українцем Кареном Чухаджяном (24-2, 13 КО).

Едді Хірн, який є промоутером Джарона Енніса, висловив небажання свого клієнта битися проти Карена Чухаджяна, який є обов'язковим претендентом на титул IBF.

«Зараз ми в ситуації, коли IBF зобов'язала Енніса провести захист проти Чухаджяна. Слухайте, Карен чудовий боєць, але Джарон його вже побив. Отже, ми можемо звільнити пояс. Ми можемо піти на щось інше, тому що Енніс повинен довести світові, наскільки він крутий».

Однак промоутер не виключає, що цей матч все ж відбудеться.

«Ну чи ми можемо ще раз зустрітися з Чухаджяном і просто прибрати його зі шляху», – сказав Хірн в інтерв’ю YouTube-каналу «Matchroom Boxing».

  • Зазначимо, що Еннісу не вдалося домовитися із земляком чемпіоном WBO Браяном Норманом (26-0, 20 КО) про проведення об'єднавчого поєдинку;
  • Перший поєдинок між Еннісом та Чухаджяном відбувся у січні 2023 року і завершився перемогою американця за очками одноголосним рішенням суддів. Тоді на кону стояв тимчасовий титул чемпіона IBF.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн