Бокс

Колишній боксер збірної України загинув на війні: раніше він виступав за «Українських Отаманів»

Віктор Глухенький
Переглядів 2545
2 голоси
Денис Ящук. Фото: Фото: Google
Захищаючи незалежність та територіальну цілісність України від російських окупантів на фронті загинув боксер Денис Ящук, відомий своєю участю у культовій команді «Українські отамани».

Чергова болісна втрата для української спортивної спільноти, особливо її боксерської частини. Стало відомо, що додому на щиті повернувся Денис Ящук, який загинув на війні з Росією. Про це поінформував портал Luckypunch на своїй сторінці у фейсбук з посиланням на власні джерела.

Про дату та місце загибелі українського захисника інформація відсутня.

Ящук був вихованцем Хмельницької боксерської школи, майстром спорту міжнародного класу, а також виступав у складі національної збірної та команди «Українські отамани» у ваговій категорії до 52 кг.

Нагадаємо, що свого часу за «Українських отаманів», команди, яка змагалася у боксерській лізі WSB, виступали Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Олександр Усик, Олександр Хижняк та інші відомі майстри.

  • За даними Мінспорту України, станом на середину лютого, внаслідок війни росії проти України лише офіційно загинуло 443 українські спортсмени та тренери.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн