Бокс

Мама Усика просить його завершити боксерську кар’єру: відома реакція нашого чемпіона перед реваншем з Ф’юрі

Євген Чепур
Переглядів 402
0 голосів
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу за версіями WBA, WBC та WBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів, що його мама просить його завершити кар'єру.

Олександр Усик відверто зізнався, що його мама після кожного поєдинку просить сина завершити свою професійну боксерську кар’єру.

«Моя мама щоразу після бою каже мені, щоб я закінчив з боксом. Вона дуже переживає за моє здоров'я та безпеку, і це нормально для мами. 

Я знаю, що вона боїться і навіть плаче через мене. Але я ще маю багато чого, що потрібно зробити в боксі. Я дуже люблю її, але моя робота ще не закінчена». 

Але наш чемпіон заявив, що не досяг ще всіх своїх цілей у боксі.

«Я знаю, як вона страждала, коли я хворів чи стикався з проблемами, як не спала, переживаючи за мене. Я не хочу знову її турбувати, але маю місію, яку потрібно виконати. Я не можу просто так все кинути», – наводить слова українця Daily Mail.

  • Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш українця та британця пройде 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн