Бокс

«‎Ніби мене збив потяг»: Ф’юрі назвав суперника з найсильнішим ударом – це не Усик і не Вайлдер

Євген Чепур
Переглядів 26209
23 голосів
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу за версією WBC у надважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі пригадав бійця, який завдав йому один із найсильніших ударів за боксерську кар'єру.

Тайсон Ф'юрі впевнений, що найпотужнішого удару йому завдавав не американський нокаутер Деонтей Вайлдер і не український чемпіон Олександр Усик, який став першим, хто переміг британця, і навіть не легендарний Володимир Кличко.

«Дерек Чісора. Я пам'ятаю, як після бою у 2022 році написав йому, що відчуваю, ніби мене збив потяг», – розповів Ф'юрі у коментарі Out of Interest.

Нагадаємо, що Чісора тричі програвав Ф’юрі. У 2022 Тайсон переміг технічним нокаутом у десятому раунді, а ще дві перемоги здобув рішенням суддів.

  • Також британець поступався Олександру Усику за очками і Віталію Кличку.
  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш Тайсона і Олександра запланований на 21 грудня.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн