Бокс

«Він завдав йому вдосталь проблем»: промоутер Ф'юрі назвав найважчого суперника Усика до боїв з британцем

Дмитро Чорнобай
Переглядів 873
0 голосів
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий промоутер Френк Воррен назвав найскладнішого суперника Олександра Усика до бою з британцем Тайсоном Ф'юрі, заявивши, що це був Даніель Дюбуа.

Френк Воррен, промоутер Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО), розповів, хто був найважчим суперником Олександра Усика (22-0, 14 КО) до поєдинку з британцем:

«Я завжди вірив у Дюбуа. Зараз він став зрілим боксером, він дозрів і фізично і психологічно, ми могли побачити це у двох останніх боях. У бою з Усиком у Дюбуа був такий же психологічний настрій, як і в боях із Хрговичем і Міллером. Він завдав Олександру проблем, зараз досі є питання з приводу того удару нижче пояса.

Одне можна сказати точно – він потряс Усика. Даніель дав йому найважчий бій у кар'єрі до того моменту, поки Усик не зустрівся з Ф'юрі», – сказав Воррен в коментарі для Boxing Social.

Нагадаємо, що український боксер у 2023 році технічним нокаутом здолав Данієля Дюбуа.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн