Бокс

«Усика можна перемогти‎»: британський ексчемпіон озвучив рецепт успіху у бою з українцем

Євген Чепур
Переглядів 70
1 голос
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон першої важкої ваги британець Тоні Беллью розповів, що повинен робити його співвітчизник Тайсон Ф'юрі в реванші з володарем титулів WBA, WBC і WBO в надважкій категорії українцем Олександром Усиком, щоб здобути перемогу.

Тоні Беллью розповів, як Тайсону Ф’юрі перемогти Олександра Усика.  Він впевнений, що вибрав правильну тактику на свій поєдинок з українцем.

«Той, хто вивчає Усика, знає, що у мене була правильна тактика в бою з цим хлопцем. Найкращий спосіб перемогти Усика, це витягнути його на себе. Але доведеться дуже багато рухатися, робити хибні випади і потрібно вміти влучно стріляти.

Ви повинні вміти боксувати. Ви повинні постійно відповідати на його удари. Це потрібно робити раз за разом, раунд за раундом».

Британець вважає, що не зміг виграти в українця через відсутність належної фізичної підготовки.

«Я не зміг цього зробити, знаєте чому? Тому що я втомився. Я облажався після шостого чи сьомого раунду. Просто потрібен особливий хлопець, який зможе робити те, що робив я протягом усіх дванадцяти раундів.

Усика можна перемогти. Є спосіб. Але ці великі хлопці на це не здатні, тому що у них немає двигуна, щоб витримати його темп», - сказав Беллью у коментарі Тalksport.

  • Відзначимо, що 10 листопада 2018-го року Олександр здолав опір Беллью нокаутом у восьмому раунді.
  • Реванш Усик – Ф’юрі запланований на 21 грудня.
  • Українець вже не є абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, адже відмовився від титулу за версією IBF.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн