Бокс

Потенційний бій між Ф'юрі та Джошуа: в Саудівській Аравії заявили, що майбутнє поєдинку залежить від Усика

Дмитро Чорнобай
Переглядів 599
0 голосів
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх розповів про можливий бій між ексчемпіонами у надважкій вазі Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі.

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх розповів, чи є ймовірність проведення поєдинку між Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО):

«Джошуа, якщо переможе Дюбуа, чекатиме результату. Думаю, він дочекається результату Тайсона і Усика. Це великий поєдинок, і всі його чекають. Якщо Тайсон переможе, це означає, що ми повинні побачити Джошуа – Тайсон. Перш за все, якщо Усик виграє, він заслуговує на вибір великих поєдинків, і це буде його право.

Якщо Олександр вибере Джошуа, і Ентоні погодиться, ми хочемо провести цей бій. І, водночас, ми хочемо побачити Тайсона та Джошуа. Давайте подивимося, що Тайсон зробить. Якщо він все ще хоче битися і дасть нам 21 грудня чудовий бій, безсумнівно, ми хочемо побачити його проти Джошуа», – заявив Туркі Аль аш-Шейх в коментарі для Майкла Бенсона.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Український боксер двічі за очками переміг Ентоні Джошуа у 2021 і 2022 році.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн