Бокс

«Він був жертвою»: ексчемпіон світу назвав відомого українського боксера, який нечесно програвав через мафію

Дмитро Вєнков
Переглядів 1037
2 голоси
Сергій Дерев’янченко. Фото: Х
Колишній чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією IBF (2007-2008) та напівсередній вазі за версією WBA (2012-2013) Пол Маліньяджі висловився напередодні бою Сергія Дерев’янченка проти Крістіана Мбіллі.

Американець Пол Маліньяджі (36-8, 7 КО) дав коментар напередодні матчу французького боксера суперсередньої ваги Крістіана Мбіллі (27-0, 23 КО) з українцем Сергієм Дерев’янченком (15-5, 10 КО).

Експерт у програмі YouTube-каналу «Pro Box TV» розповів, чого очікує від обох боксерів.

«Мбіллі – екшн-боєць, він такий хлопець, у якого є відносно солідний набір навичок, але він більший пресингуючий боєць, який ламає тебе психологічно та фізично. За Дерев'янченка скажу, що треба побачити, що в ньому ще залишилося. Поки що він показував постійно, що у ньому залишилося ще багато».

Маліньяджі відкрито заявив, чому Дерев'янченко часто не отримував результатів на свою користь на найвищому рівні.

«Бокс це, по суті, як сучасна мафія. Дерев'янченко, мабуть, був жертвою, не тим хлопцем, який пов'язаний із правильними людьми. У минулому близькі рішення отримували пов'язані зі злочинністю. Вони могли бути легко трактовані на його користь проти Геннадія Головкіна, Деніела Джейкобса, Хайме Мунгії».

  • Бій Дерев’янченка проти Мбіллі пройде 17 серпня;
  • Зустріч прийме місто Квебек (Канада).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн