Бокс

Реванш Усик – Ф’юрі стане останнім боєм в кар’єрі одного з бійців: колишній чемпіон світу розставив всі крапки

Дмитро Вєнков
Переглядів 1274
1 голос
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Колишній британський боксер Карл Форч (33-2, 24 КО) вважає, що його земляк Тайсон Ф’юрі завершить спортивну кар’єру, якщо програє українцю Олександру Усику у матчі-реванші.

Ексчемпіон світу у другій середній вазі за версіями WBC (2008-2010, 2010-2011), IBF, (2012-2015) та WBA (2013-2015) Карл Форч вважає, що Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) завершить кар’єру у випадку другої поразки від Олександра Усика (22-0, 14 KO).

«Якщо Ф'юрі повернеться, заробить ще 50 мільйонів доларів або яку там божевільну суму йому заплатять у Саудівській Аравії, і його знову поб'ють, то навіщо йому знову битися?».

На думку експерта, Ф’юрі цілком може сконцентруватися на житті поза спортом.

«Йому більше не потрібні будуть гроші. Йому не потрібно пропускати удари в голову. Необхідно провести час із сім'єю і піти з боксу. Я думаю, що він так і зробить».

Форч наголосив, що не бачить більше мотивації для Ф’юрі продовжувати битися у випадку фіаско.

«Якщо він програє Усику, то я думаю, що це буде останній раз, коли ми побачимо Ф'юрі. У нього була неймовірна кар'єра, він надав боксу хорошу послугу, але його двічі переможе лідер надважкої ваги».

Колишній боксер передбачає, що Усик відправить Ф’юрі на пенсію.

«Якщо Усик зробить свою роботу, а я думаю, що він її зробить, то Ф'юрі слід піти», – сказав Фроч у подкасті YouTube-каналу «Froch on Fighting».

  • Нагадаємо, що у травні Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • 21 грудня між ними пройде матч-реванш. На кону вже не буде титулу IBF, від якого українець відмовився.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн