Бокс

Чемпіон WBC дав непопулярний прогноз на реванш Усик – Ф’юрі і назвав переможця: смілива заява зіркового бійця

Дмитро Вєнков
Переглядів 774
3 голоси
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Американський чемпіон світу з боксу за версією WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон (22-0, 10 КО) дав прогноз на матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Боксер Шакур Стівенсон висловився про майбутній матч-реванш між боксерами хевівейту українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Він передбачає, що Ф’юрі зможе зробити висновки з першого матчу й перемогти.

«Я вважаю, що наступний бій складеться по-іншому. Думаю, що Ф'юрі переможе. Мені здається, що він вигравав перший поєдинок. Не знаю щодо кондицій Ф'юрі, але думаю, що він втомився. Щойно Ф'юрі втомився, Усик скористався своєю можливістю, потряс його і взяв поєдинок під свій контроль».

Стівенсон підкреслив, що перший матч був неймовірно рівним.

«Чесно кажучи, бій міг скластися в будь-який бік. Якби судді віддали перемогу Ф'юрі, то ми б, імовірно, ніколи б не злилися. Якби вони дали нічию, то ми б теж, мабуть, ніколи б не злилися».

На думку боксера, Ф’юрі знає, яка тактика може йому допомогти.

«Якщо Ф'юрі знає, що він може зробити те, що робив на початку бою, то я думаю, що він спробує трохи довше робити це в наступному поєдинку», – сказав Стівенсон в інтерв'ю YouTube-каналу «Boxing News».

  • 18 травня Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш 21 грудня між ними пройде вже без титулу IBF, від якого українець був вимушений відмовитися.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн