Бокс

«Я початку кар'єри копіював їхню поведінку»: Усик розповів про боксерів, на яких намагався рівнятися

Дмитро Чорнобай
Переглядів 479
0 голосів
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу за версіями WBC, WBA, IBO та WBO Олександр Усик розповів, про боксерів, на яких намагався рівнятися в плані поведінки на ринзі.

Чемпіон світу за версіями WBC, WBA, IBO та WBO Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів про свою поведінку на початку боксерської кар'єри і назвав боксерів, на яких намагався рівнятися:

«Трешток? Мені це не подобається. Але я можу це робити – ви не уявляєте, який я гад. Я можу це робити культурно, я християнин. Весь цей бруд забирає у тебе енергію. Недобре це робити, коли воно тобі не подобається. У нас, українців, я вважаю, підвищена повага до суперників.

Я от на початку копіював поведінки Насіма Хамеда і Роя Джонса, але тато мені сказав: «Сину, трохи скромніше. Якщо ти щось робиш, це не повинно принижувати твого опонента», – сказав Усик в коментарі для Sky Sports.

  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн